Wat is de beste betaaloplossing voor mijn webshop?

Als eigenaar van een webshop, wil je de best passende betaaloplossingen bieden aan je klanten, zodat ze zeker converteren. Niets is vervelender dan in Analytics zien dat klanten het betaalproces afbreken nét voordat ze betalen. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als een klant zijn of haar favoriete betaaloplossing niet ziet of wanneer de klant simpelweg onvoldoende saldo op de betaalrekening heeft. Daarom is het belangrijk om verschillende betaaloplossingen aan te bieden. Er is niet één ‘beste’ betaaloplossing, maar er zijn wel verschillende oplossingen die verschillende doelgroepen aanspreken.

Meer weten? We vertellen je graag meer!

De must-have betaaloplossing voor elk land

Elk land heeft één of meerdere betaaloplossingen die iedere webshop gebruikt, omdat elke klant ze kent. In Nederland is dit iDEAL, waarmee de klant makkelijk kan kiezen uit alle Nederlandse banken en kan betalen via hun bankrekening. Als je ook België tot je afzetgebied rekent, dan is het een goed idee om ook Bancontact toe te voegen. Net zoals iDEAL, is Bancontact gelinkt met alle Belgische banken, ook al werkt het systeem nét iets anders. Om actief te zijn op de Duitse markt, heb je dan weer Giropay en Sofort Banking nodig.

Kopen op afbetaling met CreditClick

Alle extra betaaloplossingen die je nog toevoegt, helpen vooral voor het gemak van de klant. Sommige mensen betalen bijvoorbeeld graag een grote aankoop met een creditcard. Anderen vinden PayPal handig. Inkoopafdelingen van bedrijven vinden het dan weer fijn als ze een groter bedrag via overboeking kunnen overmaken. Een uitgebreid aanbod betaaloplossingen aanbieden, verkleint de kans dat de klant tijdens het betaalproces afhaakt.

Going the extra mile met kopen op afbetaling

Wil je je klanten nóg meer service bieden? Dan is kopen op afbetaling de betaaloplossing die je nodig hebt. Deze betaaloplossing zorgt ervoor dat klanten een aankoop die ze anders zouden uitstellen, toch afronden. Je bereikt dus een nieuwe doelgroep en profiteert zo van meer conversies.

CreditClick is de betaalmethode voor winkeliers die je nodig hebt voor kopen op afbetaling. Wist je dat CreditClick de eerste betaalmethode is die volledig gratis is voor winkeliers? Er zijn geen opstartkosten, noch kosten per aankoop die je als merchant vaak hebt bij andere betaalmethodes. Waar je bij andere methodes verschillende procenten van je winst ziet verdwijnen, betaal je bij CreditClick absoluut niets.
Natuurlijk betaalt CreditClick meteen het volledige aankoopbedrag uit. Binnen twee werkdagen zie je het volledige bedrag op je rekening verschijnen. Zo ben je verzekerd van betaling.

Klanten die wel kijken maar niet kopen, krijgen door CreditClick koopkracht. De handige Prijs Module informeert de klant voordat ze naar het betaalproces gaan dat CreditClick beschikbaar is. Met de Prijs Module zien klanten hoeveel ze maandelijks moeten afbetalen. De Prijs Module maakt een groot aankoopbedrag klein, waardoor er meer kans is dat klanten ook echt de aankoop gaan doen.

Voordelen CreditClick:

Kopen op afbetaling is gratis

CreditClick is de eerste echt volledig gratis betaalmethode voor winkeliers. Consumenten hoeven alleen rente te betalen over het krediet.

Meer conversies
Omdat consumenten kunnen kopen op afbetaling, bereik je een nieuwe doelgroep. Dit leidt tot meer conversies in je webshop.
Gegarandeerd en direct betaald

Bij CreditClick krijg je direct het volledige aankoopbedrag uitbetaald. Geen chargeback, volledig verzekerd van betaling.

Eenvoudige integratie

Onze betaalmethode, waarmee consumenten kunnen kopen op afbetaling, is heel gemakkelijk te integreren. Daar is geen enkele technische inspanning voor nodig.

CreditClick toevoegen als betaaloplossing

Wil je je klanten de beste betaaloplossingen bieden om zo meer omzet te behalen? Dan is het een goed idee om CreditClick toe te voegen als betaaloplossing. 

Voorbeelden van beschikbare PSP's
Wanneer je PSP CreditClick wel aanbiedt
Om CreditClick toe te voegen, kun je kijken in het assortiment betaalmethodes die je PSP aanbiedt. Een deel van de PSP’s, zoals Buckaroo, ICEPAY en PAY. bieden CreditClick al aan. In dit geval is CreditClick bijzonder simpel aan te zetten door hiervoor te kiezen in het aanbod van je PSP. In enkele klikken heb je CreditClick als betaalmethode toegevoegd. 
CreditClick implementatie
Wanneer je PSP CreditClick niet aanbiedt
Ondersteunt je huidige PSP CreditClick nog niet? Neem dan contact op met Buckaroo, PAY. of ICEPAY of neem contact op met je eigen PSP en vraag of CreditClick in het assortiment van je PSP wordt opgenomen. Weet dat de implementatie van CreditClick slechts een weekje werk is. .
Verhoog conversie met de CreditClick prijsmodule
CreditClick Prijs Module
Wil je ook de Prijs Module op je productpagina’s tonen? Dat kan door enkele regels code toe te voegen; deze sturen we je graag toe. Lees onze volledige handleiding om te lezen hoe je CreditClick implementeert.

Service van CreditClick

Geïnteresseerd in meer conversies genereren en andere doelgroepen aanboren? Dan is CreditClick de nieuwe betaaloplossing voor jouw webshop. Heb je nog vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen pagina of bel ons op 020 – 299 81 64 .Je kunt ons ook mailen via info@creditclick.com.


Heb je vragen?

Heb je vragen over of loop je tegen problemen aan tijdens het gebruik van CreditClick? Bezoek onze Veelgestelde vragen pagina voor een antwoord of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stuur ons een bericht